Početna > Istrage > Ozbiljna-nezgoda-zrakoplova-tipa-Cessna-172N-na-ruti-Zagreb-Lucko-Zracno-pristaniste-Mali-Losinj-21...

Ozbiljna nezgoda zrakoplova tipa Cessna 172N - na ruti Zagreb Lučko - Zračno pristanište Mali Lošinj, 21.09.2019.

Ukratko

Dana 21. rujna 2019. godine oko 15:00 sati prema lokalnom vremenu, manji zrakoplov hrvatskih registarskih oznaka, tipa Cessna 172N, prinudno je sletio na Zračnu luku Rijeka zbog gubitka snage motora. Zrakoplov je letio na ruti Zagreb Lučko - Zračno pristanište Mali Lošinj.

U avionu su se nalazile dvije osobe, hrvatski državljani. U ovoj ozbiljnoj nezgodi nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je na avionu nastala određena materijalna šteta.

AIN je informaciju o ovom događaju dobila od strane vlasnika zrakoplova. Istražitelji Agencije upućeni su na teren radi obavljanja očevida i prikupljanja svih potrebnih informacija. Daljnja istraga je u tijeku. Nakon završene sigurnosne istrage, konačni rezultati će biti javno objavljeni na web stranicama Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu www.ain.hr u obliku Završnog izvješća o predmetnoj ozbiljnoj nezgodi zrakoplova.


Detalji istrage

Početak istrage

Kraj istrage

Tip istrage

Status istrage

21.09.2019.  

 

Puna istraga  

Otvorena  


Dokumenti

Nema podataka za prikaz.